Goochelaar

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Magic Mike

Entertainment voor kinderen

Hij weet kinderen in alle leeftijden te boeien.
Met ballonfiguren voor de allerkleinsten tot goocheltrucs voor de wat oudere kinderen, voor elke leeftijd entertainment op maat.

Wanneer hij tijdens open dagen, evenementen en kindermiddagen rondloopt met zijn ballonfiguren reageren de kinderen dolenthousiast. Tevens heeft hij een bijzondere goochelshow om de kinderen te vermaken waarbij ook de ouders hun ogen uitkijken van verbazing.

Bij kinderen maken goocheltrucs vaak een zodanige indruk dat ze uw feest nooit zullen vergeten!
 
Entertainment voor volwassenen

Hij is een Magisch Entertainer die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Met zijn grote schare aan trucs weet hij jong en oud te boeien.

Met zijn walk-around act treedt hij voornamelijk op tijdens bruiloften en bedrijfsfeesten, maar ook in casino s en restaurants is hij dé aangewezen persoon om uw gasten te vermaken. Ook is het mogelijk om hem enkele centrale acts te laten doen.

Tijdens beurzen en evenementen kan hij uw potentiele klanten net even dat extra's bieden zodat ze juist uw bedrijfsnaam beter onthouden.
Eventueel door het gebruik van speelkaarten met uw bedrijfslogo of effecten die met uw branche te maken hebben.

Met zijn grote enthousiasme weet hij werkelijk iedereen te verbazen.
Of het nu uw bruiloft of bedrijfsfeest is, uw gasten zullen zich hem zeker herinneren als een goede entertainer die zijn vak als Magisch Entertainer verstaat.

Prijs: eerste uur € 250,00 en € 125,00 per volgend uur.

 

BENT U GEÏNTERESSEERD IN ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.