IMPRESSIES 

NIEUWSGIERIG NAAR HET EINDRESULTAAT? WIJ LATEN HET U GRAAG ZIEN.

Wanneer u speciale wensen heeft horen wij dat graag! Alles kan, niets is voor ons te gek.
Hierbij laten wij u de de sfeerimpressies zien van zowel kleine als grote projecten. 
Neem gerust een kijkje op de website van habets Event Support voor meer impressies op het gebied van licht, geluid en ons totaalproduct!
 

Impressies 2018

2018: De vooruitzichten voor Habets Event Support / 123Feestverhuur beloven wederom een positief jaar met geweldige projecten en mooie gebeurtenissen.

Wij zullen u middels onze welbekende sfeerimpressies op de hoogte houden van alle ins en outs!

 

 

Impressies 2017

2017: De vooruitzichten voor Habets Event Support / 123Feestverhuur beloven wederom een positief jaar met geweldige projecten en mooie gebeurtenissen.

Wij zullen u middels onze welbekende sfeerimpressies op de hoogte houden van alle ins en outs!

untitled (12 of 154)

 

 

 

Impressies 2016

2016: Habets Event Support / 123Feestverhuur vergroot haar bereik, gaat internationaal en breid uit naar een 2e bedrijfspand!

De combinatie van een breed scala en mogelijkheden uit eigen voorraad en de gespecialiseerde aanpak van de diverse evenementen blijft niet onopgemerkt. 

Grote en kleine opdrachten door heel Nederland volgden, maar ook in Frankrijk, België en Duitsland weten ze ons met regelmaat te vinden!

Onze impressies laten u wederom zien dat wij ieder evenement met zorg en aandacht voor u faciliteren.

Impressies 2015

2015: Wie zonder zorgen wil genieten van een feest of evenement, is bij Habets Event Support / 123Feestverhuur in bekwame handen.

Ons enthousiaste team organiseert en faciliteert ieder evenement met verve: van trouwerij tot congres, van receptie tot (bedrijfs-)feest.

De overname van o.a. "Van Valen Licht & Geluid", de uitbereiding van het personeelsbestand en het wagenpark, het verbreden van ons assortiment en het opzetten van de nieuwe bedrijfstak Habets Interim Management zijn tekenend voor de positieve groei van het bedrijf.

Vanzelfsprekend namen de opdrachten ook toe in zowel omvang als hoeveelheid. Neem snel een kijkje bij onze impressies en zie met eigen ogen wat wij u kunnen bieden!

123feestverhuur_1

Personeelsfoto

Impressies 2013-2014

2013-2014: 123Feestverhuur wordt overgenomen door Habets Event Support. Middels de samensmelting van beide bedrijven ontstaat er de kracht van een totaalaanbod op het gebied van evenementen, feesten en partijen.

Vele mooie opdrachten voor zowel zakelijke als particuliere klanten volgden waarvan wij u met trots de impressies tonen!

 
Foto voor interview incl. logo