Over ons

 

Even voorstellen...

Habets Event Support is een jong, ondernemend en dynamisch groeiend bedrijf dat al jaar en dag gespecialiseerd is in licht- en geluidstechniek. Per 1 februari 2013 heeft Habets Event Support het bedrijf “123Feestverhuur” overgenomen. Daardoor is het bedrijf een unieke marktspeler geworden op het gebied van organiseren en faciliteren van  feesten, partijen en evenementen. Alles in eigen beheer en onder één dak maakt ons onderscheidend op de markt. 

Zou het niet prettig zijn als u met één, duidelijk en persoonlijk gesprek al uw wensen kunt uitspreken, zonder dat u dat ook tegen de cateraar, de tentverhuurder, de geluidsman en de entertainer hoeft te herhalen? 123Feestverhuur kan het allemaal uit handen nemen. U kunt te gast zijn op uw eigen feest!

Als het gaat om het organiseren en verhuur van materialen voor uw feest, evenement, receptie, vergadering of beursstand kunt u bij ons terecht. Voor de verhuur van meubilair, (horeca)materiaal en verzorging van catering, drank, personeel en entertainment zijn wij uw juiste partner.
Licht- en geluidstechniek, videomateriaal, special effects, drive-in shows of een complete PA voor bands, wij bieden het complete pakket.

Habets Event Support / 123Feestverhuur is een volwaardige partner voor zakelijke en particuliere klanten. Groot of klein, elke gelegenheid wordt door de persoonlijke benadering van ons enthousiaste team op maat gemaakt. Daardoor worden de kleinste details in het licht gezet om uw evenement te laten stralen.

123Feestverhuur zorgt ervoor dat u een onvergetelijke dag heeft. Het is een feest om met ons zaken te doen!

Klik hier voor de huurvoorwaarden

Klik hier voor onze bezorgdienst

 

123feestverhuur_1